BLI MEDLEM

Youth For Understanding tilbyr trygg utveksling for en fredeligere verden til ungdommer fra hele verden. Gjennom vårt arbeid reduserer vi avstanden mellom mennesker og bidrar til økt toleranse. Vi håper du vil støtte oss i dette arbeidet gjennom medlemskap i YFU! YFU er en ikke-kommersiell, fortjenestefri organisasjon som drives av frivillige. 

Organisasjonen får statlig støtte på bakgrunn av medlemstall. Ditt medlemskap er derfor viktig for YFUs arbeid, uansett om du er støttemedlem eller aktivt medlem. Da vi er en ungdomsorganisasjon er særlig medlemmer under 26 år viktig for oss – men voksne er selvsagt også velkomne!

Medlemskap koster 200 kroner for individuelle medlemmer og 600 kroner for alumni- og  familiemedlemskap. Et medlemskap er gyldig fra dagen du betaler og ut gjeldende kalenderår.

HVORDAN MELDER JEG MEG INN?

Du kan melde deg inn ved å klicka nedan. 
Familiemedlemsskap gjelder for alle i en familie som bor på samme adresse. Husk å oppgi fødselsdatoene på familiemedlemmene.

Bli medlem

HVORDAN BETALER JEG ÅRETS MEDLEMSKONTIGENT?

YFU sender årlig ut faktura for medlemskontigent på e-post til tidligere medlemmer. Dersom du ønsker å få tilsendt faktura på e-post nå kan du sende en e-post til post@yfu.no

Del